top of page

Reactie op geruchten samenwerking Eendracht Aalst en Jong Lede

27 jun. 2024Er zijn meerdere mogelijke pistes voor volgend seizoen, het ene al wenselijker dan het andere. Zoals steeds benadrukt, is de jeugd onze eerste zorg. Vanuit die optiek tasten we op heden het meest wenselijke scenario af.

Het klopt dat er gesprekken gaande zijn tussen het stadsbestuur en Jong Lede. Wij kunnen bevestigen dat deze gesprekken in goede verstandhouding verlopen. Om die goede verstandhouding niet in het gedrang te brengen, zal ik hierna geen uitspraken meer doen tot er meer duidelijkheid is.


Het is belangrijk te benadrukken dat we momenteel nog steeds tegengehouden worden door het bestuur van Eendracht Aalst. Zolang het doek daar niet gevallen is, kunnen wij moeilijk een nieuw hoofdstuk voor Eendracht Aalst beginnen. Ondanks het feit dat zij niet langer kunnen beschikken over het Pierre Cornelisstadion en Zandberg, weten we dat zij een ploeg hebben ingeschreven in 1ste Provinciale onder stamnummer 90.


Er is op vandaag dus nog niets concreet of zeker. Er is nog niets getekend. In het belang van een toekomst voor de club, en vooral de jeugd, vraag ik daarom aan eenieder terughoudendheid om de gesprekken alle kansen te bieden op succes.

bottom of page