top of page

Aquatopia dagelijks open tijdens krokusvakantie

Aquatopia is een sport- en speelparadijs voor jong en oud. Dit bewees de grote opkomst tijdens de kerstvakantie, met ruim 1000 bezoekers per dag. Aalst Sport verwacht ook tijdens de krokusvakantie een gezellige drukte. “En om in thema te blijven, organiseert Pol de Poema de allereerste Ajuinenduik waarbij je kans maakt op tal van leuke prijzen,” aldus schepen van Sport, Matthias De Ridder (N-VA).

woensdag 15 februari 2023Aalst Sport en Pol de Poema maken zich klaar voor de volgende vakantieperiode. Tijdens de krokusvakantie opent Aquatopia dagelijks haar deuren en kan je je uitleven in Pols Speelparadijs of komen baantjes trekken in een van de sportbaden.


Ajuinenduik

Pol de Poema organiseert op maandag 20 februari om 11 uur de allereerste Ajuinenduik. Vanop de springtoren in het 25-meterbad worden honderden ballen in het water gegooid. Tussen deze ballen zitten tien gouden ballen. Lukt het je een gouden bal op te duiken? Dan win je een van de tien prijzenpakketten. Deelnemen kan met een toegangsticket tot Pols Speelparadijs. Inschrijven is niet verplicht.


Spaghetti!

Vrijdagmiddag 24 februari komt Pol de Poema langs in Aquatopia. Zowel jong als oud kan op de foto met de populaire mascotte van Aalst Sport.

De carnavalskriebels werden subtiel verwerkt door het organiseren van de allereerste Ajuinenworp, maar ook niet-carnavalliefhebbers vinden deze vakantie hun uitlaatklep in Aquatopia. We willen er samen met Pol de Poema een fantastische week van maken.

Wil je zeker zijn van jouw zwemmoment? Koop je tickets op voorhand en vermijd een wachtrij aan de kassa. Meer informatie vind je via www.aquatopia-aalst.be. Opgelet! De openingsuren op maandag 20 en dinsdag 21 februari wijken af van de normale openingsuren. Op deze dagen kan je in Aquatopia terecht van 10u tot 20u.

15 000 m2 vernieuwde terreinen van Sportcentrum Osbroek officieel geopend

25 mei 2024

Erembodegem krijgt beweegvriendelijke speelplaats bij stedelijke basisschool De Regenboog

22 mei 2024

Stad Aalst investeert in sportinfrastructuur van lokale sportverenigingen

17 mei 2024

Stad Aalst behaalt label Sportbedrijf: “Dankzij sport op het werk en de fietslease” 

15 mei 2024

bottom of page