top of page

Aquatopia verwacht gezellige drukte in paasvakantie: “Paaszoektocht, springkastelen en op de foto met Pol De Poema”

Aalst Sport verwacht opnieuw een gezellige drukte tijdens de paasvakantie in het stedelijk zwembad Aquatopia. “Ook deze verlofperiode organiseert Pol de Poema tal van activiteiten in zijn speelparadijs. Je kan deelnemen aan een grote paaszoektocht, je kan je uitleven op een van de waterspringkastelen en met Pol op de foto tijdens zijn bezoek,” zegt schepen van Sport, Matthias De Ridder (N-VA).

donderdag 30 maart 2023Aquatopia is een sport- en speelparadijs voor jong en oud. Dit bewees de grote opkomst tijdens zowel de kerst- als krokusvakantie, met honderden bezoekers per dag. Aalst Sport en Pol de Poema maken zich klaar voor een paasvakantie vol sport- en speelplezier.

Tijdens de paasvakantie is Aquatopia alle dagen geopend, dus ook op paaszondag en paasmaandag.

Pols paaszoektocht

Pol de Poema organiseert gedurende twee weken een paaszoektocht in Aquatopia. Pol zal verschillende letters verstoppen over het volledige zwembadcomplex, waarmee je als deelnemer een woord kan vormen. Lukt het je om het juiste woord te vinden? Dan maak je kans op een zwemzak van Aalst Sport met allerlei leuke gadgets. Vraag je deelnameformulier aan de kassa en ga op zoek. Deelnemen kan met een toegangsticket tot Pols Speelparadijs, inschrijven is niet verplicht. Het letterwoord wijzigt wekelijks, antwoorden kunnen ingediend worden tot en met 16 april.


Zeg eens kaas!

Tijdens de paasvakantie komt Pol de Poema alle zwemmers eens gedag zeggen. Kom langs en ga samen met Pol op de foto! De exacte momenten worden verder gecommuniceerd via de kanalen van Aalst Sport. Verder zal je je naast de springtorens op vrijdagen ook kunnen uitleven op een van de grote waterspringkastelen. “En de zwemnamiddag kan je gezellig afsluiten in Bard’eau met een lekkere pannenkoek,” besluit Matthias. Wil je zeker zijn van jouw zwemmoment? Koop je tickets op voorhand via de website van Aquatopia en vermijd een wachtrij aan de kassa. Meer informatie vind je via www.aquatopia-aalst.be.

Recreatieve gedeelte Aquatopia blijft open: "Maar veiligheid van bezoekers voorop"

30 november 2023

Tijd voor doorstart bij Eendracht Nieuwerkerken

28 november 2023

UiTPAS verplichting omgezet in stimulans: herziening werkingssubsidiereglement geeft sportclubs de nodige ademruimte

28 november 2023

Nieuwe concessionaris voor Melkhuisje gevonden

8 november 2023

bottom of page