top of page

TK Meldert speelt voortaan op vernieuwd kunstgrasveld

Schepen van Sport Matthias De Ridder gaf de aftrap van de wedstrijd tussen TK Meldert en FC Doggen, die gespeeld werd op het vernieuwde kunstgrasveld van Meldert.

zondag 19 september 2021“Het borgstellingsreglement is een grote meerwaarde voor ons Aalsters verenigingsleven. Zonder borg krijgen verenigingen vaak geen lening bij de bank. Dankzij dit reglement kunnen verenigingen zelf investeren in duurzame infrastructuur en bouwt de stad op haar beurt een kwalitatief (sport)aanbod uit. Een win-win situatie. Sinds juni vorig jaar, na de goedkeuring van een nieuw stedelijk reglement, kunnen verenigingen voor het bouwen, verbouwen of verwerven van een duurzame infrastructuur een borgstelling bij de stad aanvragen.”

"Dankzij het nieuwe borgstellingsreglement van de stad heeft TK Meldert hun kunstgrasveld kunnen vernieuwen en bijhorende doelen aangekocht"

“TK Meldert was al jaren geroemd omwille van hun prachtige accommodatie met 3 grasvelden, 1 kunstgrasveld, een stadion met 500 zitplaatsen en 2000 staanplaatsen, een businessruimte met 80 indoor seats en een kantine waar 800 personen ontvangen kunnen worden. De vernieuwing hiervan zorgt ervoor dat de club veruit de mooiste accommodatie heeft in de ruime regio van Aalst. Het net behaalde IP-label voor de jeugd , de wil om de titel in 3de provinciale te pakken en het nakende 50-jarig bestaan van de club, zal door dit vernieuwd kunstgras enkel maar versterken”, zegt Kevin Tirmarche, voorzitter van TK Meldert.

Ontdek de Sportmarkt in Aalst op zondag 7 juli

5 juli 2024

Nieuw leven voor Zwembadpark: een toegankelijke, groene oase

2 juli 2024

Reactie op geruchten samenwerking Eendracht Aalst en Jong Lede

27 juni 2024

Update Eendracht Aalst

27 juni 2024

bottom of page