top of page

Aquatopia dagelijks open tijdens krokusvakantie

Aquatopia is een sport- en speelparadijs voor jong en oud. Dit bewees de grote opkomst tijdens de kerstvakantie, met ruim 1000 bezoekers per dag. Aalst Sport verwacht ook tijdens de krokusvakantie een gezellige drukte. “En om in thema te blijven, organiseert Pol de Poema de allereerste Ajuinenduik waarbij je kans maakt op tal van leuke prijzen,” aldus schepen van Sport, Matthias De Ridder (N-VA).

15 februari 2023

Aquatopia dagelijks open tijdens krokusvakantie

"Ook niet-carnavalliefhebbers vinden deze vakantie hun uitlaatklep in Aquatopia. We willen er samen met Pol de Poema een fantastische week van maken"

Reactie op geruchten samenwerking Eendracht Aalst en Jong Lede

27 juni 2024

Update Eendracht Aalst

27 juni 2024

Stad beëindigt beheersovereenkomst voor Zandberg en Pierre Cornelisstadion.

26 juni 2024

Ontdek de Sportmarkt in Aalst op zondag 7 juli

5 juli 2024

Aalst Sport en Pol de Poema maken zich klaar voor de volgende vakantieperiode. Tijdens de krokusvakantie opent Aquatopia dagelijks haar deuren en kan je je uitleven in Pols Speelparadijs of komen baantjes trekken in een van de sportbaden.

Ajuinenduik
Pol de Poema organiseert op maandag 20 februari om 11 uur de allereerste Ajuinenduik. Vanop de springtoren in het 25-meterbad worden honderden ballen in het water gegooid. Tussen deze ballen zitten tien gouden ballen. Lukt het je een gouden bal op te duiken? Dan win je een van de tien prijzenpakketten. Deelnemen kan met een toegangsticket tot Pols Speelparadijs. Inschrijven is niet verplicht.

Spaghetti!
Vrijdagmiddag 24 februari komt Pol de Poema langs in Aquatopia. Zowel jong als oud kan op de foto met de populaire mascotte van Aalst Sport. “De carnavalskriebels werden subtiel verwerkt door het organiseren van de allereerste Ajuinenworp, maar ook niet-carnavalliefhebbers vinden deze vakantie hun uitlaatklep in Aquatopia. We willen er samen met Pol de Poema een fantastische week van maken,” aldus schepen Matthias De Ridder (N-VA).

Wil je zeker zijn van jouw zwemmoment? Koop je tickets op voorhand en vermijd een wachtrij aan de kassa. Meer informatie vind je via www.aquatopia-aalst.be. Opgelet! De openingsuren op maandag 20 en dinsdag 21 februari wijken af van de normale openingsuren. Op deze dagen kan je in Aquatopia terecht van 10u tot 20u.

bottom of page