top of page

Aquatopia ontvangt 1.000 bezoekers per dag

Zo’n 1.000 bezoekers per dag mocht Aquatopia deze kerstvakantie al ontvangen. Bij de opening van het nieuwe stedelijk zwembad Aquatopia in Aalst was er wat verontwaardiging over de tarieven. Toch kwamen heel wat Aalstenaars de nieuwe glijbanen uittesten.

4 januari 2023

Aquatopia ontvangt 1.000 bezoekers per dag

“Met ruim 1000 bezoekers per dag deze kerstvakantie en evenveel blije gezichten, kunnen we spreken van een geslaagde start in Aquatopia Aalst"

Stad geeft gigantische impuls aan kwalitatieve sportinfrastructuur van verenigingen

24 mei 2023

Rechtzetting 1-mei toespraak Vooruit

2 mei 2023

Aalst Sport pioniert in objectieve tarieven voor sportinfrastructuur

28 april 2023

Inkomprijzen Aquatopia dalen, temperatuur baden stijgt

26 april 2023

Op de tarieven was er bij de opening wel wat kritiek. “Met ruim 1000 bezoekers per dag deze kerstvakantie en evenveel blije gezichten, kunnen we spreken van een geslaagde start in Aquatopia Aalst", zegt schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA). Soms waren er zelfs wachtrijen aan de springtorens en glijbanen. “De springtorens er alsnog bij betrekken is goeie gok geweest”, zegt hij. “Meer spreiding van de kinderen èn een extra attractie. Bij de oudere kinderen is dat serieus een schot in de roos. In het recreatief gedeelte verkopen we nu 100 tickets per uur. Er kunnen nog meer zwemmers bij, maar het is zeker gezellig druk. Een gouden tip voor wie van plan is om naar ‘Pols Speelparadijs’ te komen: reserveer online je tickets via www.aquatopia-aalst.be”, zegt de schepen.

bottom of page