top of page

Werken aan stedelijk zwembad hervatten: “Opening op 4 oktober”

Het bouwverlof is voorbij, dus zijn de werken aan het nieuw stedelijk zwembad van Aalst herbegonnen. Schepen van Sport Matthias De Ridder deelde op sociale media nog wat beelden van hoe het er nu uitziet.

10 augustus 2021

Werken aan stedelijk zwembad hervatten: “Opening op 4 oktober”

RESTOTIP. Superb brunchen bij Basj: “Gezellige brunchplek voor jong en oud”

30 augustus 2023

Kunstgrasveld Beukenhof vernieuwd: “Korfbal, voetbal en G-sport alle kansen geven”

20 september 2023

Stad zet verder in op administratieve vereenvoudiging en digitalisering

22 augustus 2023

“Nieuwe conceptnota subsidiebeleid biedt duidelijke richtlijnen voor de toekomst”

31 juli 2023

“Het zwembad krijgt stilaan vorm”, zegt Matthias De Ridder (N-VA), schepen van Sport. “Zowel het Raymond- als het Ilse-bad is volledig gevuld met water en wordt al opgewarmd naar een aangename temperatuur. De lockers en kleedhokjes zijn geïnstalleerd, de startblokken zijn geplaatst en het plafond wordt afgewerkt”, zegt hij.

Naast het traditionele 50-metersportbad (het Raymond-bad) biedt fase 1 van het nieuwe zwembadcomplex een 25-meterbad (het Ilse-bad) met beweegbare bodem. “De opening van het nieuwe zwembadcomplex is in twee delen gefaseerd: 4 oktober opent het zwembadcomplex (fase 1) zijn deuren voor clubs en scholen, het brede publiek kan vanaf 29 oktober een duik nemen in het gloednieuwe bad. Stip 23 en/of 24 oktober alvast aan in je agenda, en kom alvast een kijkje nemen naar dit indrukwekkend zwembadcomplex tijdens deze opendeurdagen. En wees gerust, terwijl fase 1 vooral focust op een degelijke infrastructuur voor de sportieve zwemmer, zal fase 2 (opening 2022) vooral inspelen op de noden van vele jonge gezinnen: een uitgebreid fungedeelte met glijbanen en peuterbadjes”, zegt schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA).

bottom of page