top of page

Werken brasserie bArd’eau in nieuw stedelijk zwembad schieten goed op: “Groot genoeg voor 180 bezoekers”

De werken aan de brasserie in het nieuw stedelijk zwembad van Aalst zijn van start gegaan. De capaciteit zal meer dan verdubbelen, van 80 naar 180 bezoekers.

17 maart 2021

Werken brasserie bArd’eau in nieuw stedelijk zwembad schieten goed op: “Groot genoeg voor 180 bezoekers”

Aalst is op 10 mei middagstad van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker: “11 000 EUR naar het goede doel”

19 april 2024

NET OPEN. Het iconische Melkhuisje opent tijdens de lente- en zomermaanden

27 maart 2024

Twee nieuwe looproutes in Erembodegem: “Vertrek aan Denderdal voor tocht door de natuur"

23 maart 2024

Opnieuw toekomstperspectief voor Voetbalclub Eendracht Nieuwerkerken

8 maart 2024

De werken aan het nieuwe zwembadcomplex schieten goed op. Gedurende de afgelopen weken werd onder meer de volledige benedenverdieping voorzien van raam-en glaswerk, werd het 25-35 meter bad uitgerust met lichtlijnen en verluchting, kreeg het gebouw een netwerk aan kabelgoten die alle bedrading netjes en op een veilige manier verzamelt én zijn de eerste tegels in de kuip van het 25-35 meter bad een feit. Deze week op de planning: de start van de werken aan de horeca-aangelegenheid.

Op de eerste verdieping van het nieuwe zwembadcomplex komt een grote brasserie. De capaciteit zal meer dan verdubbelen, van 80 naar 180 bezoekers. Het leuke aan de nieuwe brasserie is dat je als toeschouwer zicht hebt over elk deel van het zwembadcomplex: de brasserie kijkt zowel uit op het 25-35 meter bad, het 50 meter bad als het recreatiegedeelte (fase 2).

De stad Aalst heeft de concessionarissen voor de komende vijftien jaar reeds gekozen: Andy Willems (42) en vennoot Tim Vandenameele (25) openen binnen enkele maanden het nieuwe ‘bArd’eau’. “bArd’eau wordt een gezellige brasserie waar zowel sporters als niet-sporters, zowel jong als oud kunnen komen genieten van een hapje en een drankje”, zeggen ze.

bottom of page