top of page

Elke zaterdagnamiddag speelzwemmen in Aquatopia

Heel de zomer lang kon jong en oud zich uitleven in Aquatopia tijdens een namiddag speelzwemmen, op het luchtkasteel of door een sprong te wagen van de duiktorens. Op die manier wou Aalst Sport tegemoetkomen aan de grote vraag van families met kinderen. “En met succes. Daarom voert Aquatopia vanaf zaterdag 3 september tot opening fase 2 alvast een vaste namiddag speelzwemmen in”, aldus schepen van Sport, Matthias De Ridder (N-VA).

zondag 28 augustus 2022Tijdens de zomermaanden juli en augustus speelde Aquatopia succesvol in op de grote vraag naar speelzwemmen. “Er werd dagelijks plaats gemaakt voor kinderen door laagwater te voorzien, wekelijks lag het luchtkasteel te water en kon je een duik nemen van een van de springtorens. Op die manier vonden ook gezinnen met kinderen verfrissing op hete zomerdagen”.

Voortaan kan je elke zaterdagnamiddag in Aquatopia terecht om naar hartenlust te spelen in laagwater. Zo willen we ook tijdens schoolweken tegemoetkomen aan de vraag van gezinnen met kinderen

Vanaf 3 september schakelt Aquatopia terug over op de openingsuren tijdens schooldagen.


Opening fase 2

De nieuwe openingsuren gelden voorlopig vanaf 3 september tot en met de opening van fase 2, die gepland staat voor najaar 2022. Bij de opening van fase 2 worden de openingsuren opnieuw geëvalueerd, rekening houdend met het extra zwemwater van het gloednieuwe instructiebad. “Van zodra fase 2 haar deuren opent, breiden de speelmogelijkheden voor kinderen aanzienlijk uit. Nog even geduld en je kan in Aquatopia genieten van een volwaardig kinderparadijs”, besluit schepen De Ridder.

Ontdek de Sportmarkt in Aalst op zondag 7 juli

5 juli 2024

Nieuw leven voor Zwembadpark: een toegankelijke, groene oase

2 juli 2024

Reactie op geruchten samenwerking Eendracht Aalst en Jong Lede

27 juni 2024

Update Eendracht Aalst

27 juni 2024

bottom of page