Stapel Tijdschriften

PERS

arrow&v

Werkings- en noodsubsidies 2021 toegewezen: “We willen ons divers sportaanbod vrijwaren”

zondag 12 december 2021

Naar jaarlijkse gewoonte verdeelt het stadsbestuur de werkingssubsidies in de laatste maand van het kalenderjaar. Ook dit jaar is dat niet anders. Alleen was 2021 opnieuw geen doorsnee jaar wat betreft het aanbieden van een normale werking in het verenigingsleven. “Het reguliere reglement om werkingssubsidies toe te kennen, staat even on hold. Via een tijdelijk coronareglement willen we Aalsterse sportverenigingen zo goed mogelijk blijven ondersteunen,” aldus schepen van Sport, Matthias De Ridder (N-VA).

Sport, 2021, Alle persberichten
Fruittaart

Nieuwe springplank en -toren meteen ingewijd met BK schoonspringen in Aquatopia

woensdag 10 november 2021

In Aquatopia ging vandaag het Belgisch Kampioenschap Schoonspringen door. Meteen het eerste sportevenement in Aquatopia, dat nog maar twee weken open is. De stad investeerde in een duiktoren en enkele springplanken, om de spectaculaire sport in Aalst een boost te geven.

Sport, 2021, Alle persberichten
Fruittaart

Aquatopia (fase 1) officieel ingehuldigd

maandag 18 oktober 2021

Vandaag is het sportgedeelte van Aquatopia officieel ingehuldigd in aanwezigheid van Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA), burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) en schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA). Sinds 4 oktober wordt het zwembad officieel in gebruik genomen door clubs en scholen, vanaf 29 oktober is het aan het grote publiek.

Sport, Alle persberichten, 2021
Fruittaart

TK Meldert speelt voortaan op vernieuwd kunstgrasveld

zondag 19 september 2021

Schepen van Sport Matthias De Ridder gaf de aftrap van de wedstrijd tussen TK Meldert en FC Doggen, die gespeeld werd op het vernieuwde kunstgrasveld van Meldert.

Sport, 2021, Alle persberichten
Fruittaart

Opening Aquatopia: iedereen gaat er op vooruit

maandag 13 september 2021

Op 4 oktober is het eindelijk zover: Aquatopia opent haar deuren. Het nieuwe zwembadcomplex biedt de zwemmer meer dan het dubbele aan zwemwater met een 50m en een 25m bad.

Sport, 2021, Alle persberichten
Fruittaart

Aquatopia heeft nu ook een logo, opening nieuw zwembad in oktober

maandag 30 augustus 2021

“De opening van Aquatopia staat voor de deur en daar hoort een nieuw logo bij. Het logo zal mee bijdragen tot de uitstraling van het nieuwe zwembad, binnen én buiten Aalst”, zegt de stad Aalst.

Sport, 2021, Alle persberichten
Fruittaart