top of page

Rommelmarkt Zijpstraat schenkt 1000 Euro aan Kom op tegen Kanker

Rommelmarkt Zijpstraat heeft met trots aangekondigd dat ze een genereuze donatie van 1000 euro schenkt aan Kom op tegen Kanker. Deze belangrijke bijdrage zal helpen in de voortdurende strijd tegen kanker.

maandag 6 mei 2024

Rommelmarkt Zijpstraat, opgericht 13 jaar geleden, heeft zichzelf heruitgevonden dankzij de toewijding van Marc Gielens en Luc Van Driessche, die vijf jaar geleden nieuw leven inbliezen in de organisatie. Naast het vervullen van een centrale rol in de lokale gemeenschap, treedt de vereniging op als gastheer voor recepties, festiviteiten en activiteiten die gelinkt zijn aan de kermisfestiviteiten in Hofstade.

 

De Rommelmarkt Zijpstraat staat bekend als een van de grootste in de omgeving en onder leiding van RMZ is deze markt uitgegroeid tot een niet te missen evenement.

 

De beslissing om 1000 euro te schenken aan KOTK is voortgekomen uit de wens van de vereniging om iets terug te geven aan de gemeenschap. "Na het behalen van winst met onze activiteiten, wilden we deze op een zinvolle manier investeren. Toen we vernamen dat Aalst middagstad zal zijn tijdens de 1000 km van KOTK, voelden we ons meteen gemotiveerd om ons steentje bij te dragen aan dit nobele doel," zegt Luc Van Driessche. "We willen niet alleen geld inzamelen, maar ook onze vereniging op de kaart zetten als een kracht voor positieve verandering in onze gemeenschap. We kijken uit naar onze volgende evenementen en hopen dat deze even succesvol zullen zijn, zodat we deze traditie van steun kunnen voortzetten."

 

Schepen Matthias De Ridder (N-VA) is opgetogen: "De strijd tegen kanker verenigt mensen. Het is hartverwarmend om te zien dat verschillende initiatieven zich samen met ons inzetten voor deze belangrijke strijd. Ik kijk er enorm naar uit om na een tocht van 125 km onze Grote Markt op te fietsen. Daarom graag nogmaals een oproep: kom en geniet samen met ons van alle animatie, optredens en de hartverwarmende sfeer op vrijdag 10 mei. Die titel van Warmste Erehaag, daar gaan we voor."15 000 m2 vernieuwde terreinen van Sportcentrum Osbroek officieel geopend

25 mei 2024

Erembodegem krijgt beweegvriendelijke speelplaats bij stedelijke basisschool De Regenboog

22 mei 2024

Stad Aalst investeert in sportinfrastructuur van lokale sportverenigingen

17 mei 2024

Stad Aalst behaalt label Sportbedrijf: “Dankzij sport op het werk en de fietslease” 

15 mei 2024

bottom of page