top of page

Aquatopia-tekenwedstrijd: “Drie klassen mogen de glijbanen komen uittesten

Op 17 en 18 december opent het fungedeelte van Aquatopia voor het grote publiek. “Maar op voorhand kunnen al drie klassen de glijbanen komen uittesten”, zegt schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA).

4 oktober 2022

Aquatopia-tekenwedstrijd: “Drie klassen mogen de glijbanen komen uittesten

“Wie de mooiste zwemoutfits voor mascotte Pol de Poema ontwerpt of wie de origineelste video maakt, mag zich in avant-première komen uitleven"

Aalsterse sportverenigingen hebben opeenvolgende crisissen goed doorstaan

2 februari 2024

Aalst is middagstad van De 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Meld je nu aan als vrijwilliger

26 januari 2024

Ruben Verheyden en The Mighty Devils winnen Aalsterse sporttrofee

25 januari 2024

Aalst zet duidelijke koers voor subsidiebeleid

21 december 2023

Op Werelddierendag staan niet alleen de Aalsterse huisdieren in de belangstelling. Ook Pol de Poema, de mascotte van Aalst Sport, is in z’n nopjes. In de aanloop naar de grote opening van Aquatopia lanceert hij een (teken)wedstrijd in de Aalsterse basisscholen. “De leerling die het mooiste zwempak voor Pol ontwerpt, mag samen met z’n klas als eerste de glijbanen komen uittesten”, zegt schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA). “De tweede plaats zal via een loting ook een uitnodiging ontvangen om zich te amuseren in het fungedeelte.”

Maak er ook een filmpje van
De kleurplaat kun je downloaden via aalst.be/aalst-sport. Nog tot en met 29 oktober heb je tijd om de tekening in te leveren aan de balies van Aquatopia, Sportcomplex Schotte of via mail naar info@aalstsport.be. “Toch niet zo’n tekentalent? Maak dan een leuk Instagram- of TikTokfilmpje en overtuig Pol de Poema zo waarom jouw klas deze unieke uitstap moet winnen. Post het filmpje op sociale media, volg en tag @aquatopia_aalst (Instagram) of @stadaalst (TikTok) en wie weet zien we elkaar op de avant-première in Aquatopia”, aldus schepen De Ridder.

Het recreatieve gedeelte van Aquatopia met instructiebad, sportzaal en 200 meter glijbanen opent op 17 en 18 december met een groot openingsweekend. Tussen 31 oktober en 19 november is het zwembad gesloten voor de aanhechtingswerken tussen fase 1 en fase 2.

bottom of page