top of page

Opening Aquatopia: iedereen gaat er op vooruit

Op 4 oktober is het eindelijk zover: Aquatopia opent haar deuren. Het nieuwe zwembadcomplex biedt de zwemmer meer dan het dubbele aan zwemwater met een 50m en een 25m bad.

maandag 13 september 2021Aquatopia biedt de zwemmer meer dan het dubbele aan zwemwater met een 50 meter en een 25 meter bad. “De gewone zwemmer kan binnen de openingsuren voortaan altijd terecht in Aquatopia om baantjes te komen trekken, wat een hele verbetering is tegenover vroeger”, weet schepen De Ridder. “Clubs en scholen hebben ook meer mogelijkheden inzake bezetting van banen.”

Het aantal zwemuren en beschikbare banen gaat er voor iedereen op vooruit.

Openingsuren

De recreatieve zwemmer kan op weekdagen tussen 6 en 21 uur en in weekenden tussen 7 en 18 uur terecht in Aquatopia in het Raymond- (50m) en/of het Ilse-bad (25m). Het zal op voorhand geweten zijn welk bad wanneer opengesteld wordt voor het publiek. “Een planning uitwerken waar iedereen kon gehoord worden, was een hele puzzel. We zijn dan ook niet over één nacht ijs gegaan om deze definitief af te kloppen. Vandaag hebben we een complexe planning, die vanaf 4 oktober grondig getest zal worden. Zo kunnen we nog bijsturen waar nodig tegen 29 oktober, wanneer we het publiek ontvangen”, besluit de schepen.

Recreatieve gedeelte Aquatopia blijft open: "Maar veiligheid van bezoekers voorop"

30 november 2023

Tijd voor doorstart bij Eendracht Nieuwerkerken

28 november 2023

UiTPAS verplichting omgezet in stimulans: herziening werkingssubsidiereglement geeft sportclubs de nodige ademruimte

28 november 2023

Nieuwe concessionaris voor Melkhuisje gevonden

8 november 2023

bottom of page