top of page

TK Meldert speelt voortaan op vernieuwd kunstgrasveld

Schepen van Sport Matthias De Ridder gaf de aftrap van de wedstrijd tussen TK Meldert en FC Doggen, die gespeeld werd op het vernieuwde kunstgrasveld van Meldert.

19 september 2021

TK Meldert speelt voortaan op vernieuwd kunstgrasveld

Meest recente berichten

Recreatieve gedeelte Aquatopia blijft open: "Maar veiligheid van bezoekers voorop"

30 november 2023

Tijd voor doorstart bij Eendracht Nieuwerkerken

28 november 2023

UiTPAS verplichting omgezet in stimulans: herziening werkingssubsidiereglement geeft sportclubs de nodige ademruimte

28 november 2023

Nieuwe concessionaris voor Melkhuisje gevonden

8 november 2023

“Dankzij het nieuwe borgstellingsreglement van de stad heeft TK Meldert hun kunstgrasveld kunnen vernieuwen en bijhorende doelen aangekocht”, zegt de schepen van Sport. “Het borgstellingsreglement is een grote meerwaarde voor ons Aalsters verenigingsleven. Zonder borg krijgen verenigingen vaak geen lening bij de bank. Dankzij dit reglement kunnen verenigingen zelf investeren in duurzame infrastructuur en bouwt de stad op haar beurt een kwalitatief (sport)aanbod uit. Een win-win situatie. Sinds juni vorig jaar, na de goedkeuring van een nieuw stedelijk reglement, kunnen verenigingen voor het bouwen, verbouwen of verwerven van een duurzame infrastructuur een borgstelling bij de stad aanvragen.”

“TK Meldert was al jaren geroemd omwille van hun prachtige accommodatie met 3 grasvelden, 1 kunstgrasveld, een stadion met 500 zitplaatsen en 2000 staanplaatsen, een businessruimte met 80 indoor seats en een kantine waar 800 personen ontvangen kunnen worden. De vernieuwing hiervan zorgt ervoor dat de club veruit de mooiste accommodatie heeft in de ruime regio van Aalst. Het net behaalde IP-label voor de jeugd , de wil om de titel in 3de provinciale te pakken en het nakende 50-jarig bestaan van de club, zal door dit vernieuwd kunstgras enkel maar versterken”, zegt Kevin Tirmarche, voorzitter van TK Meldert.

bottom of page